Vi lanserer nye nettverk

 

I tråd med resten av Ocean Outdoor Gruppen har vi i Ocean Outdoor Norge nå delt inn vår eksisterende portefølje i helt nye nettverk. Nettverkene speiler hverandre på tvers av landegrensene, og vil gjøre det smidigere å kjøpe internasjonale kampanjer. Med hele Ocean Outdoors brede portefølje i koordinerte nettverk, er det nå enklere og mer effektivt enn noen gang å nå målgruppen din i ulike markeder.

 

«Den kollektive strategien på tvers av markeder synes jeg er fantastisk. Vi ser en økende etterspørsel etter synkrone kampanjer på tvers av landegrensene, og dette vil gjøre det mye enklere for annonsører å vite hvordan og hva de skal kjøpe av OOH, uavhengig av lokale markedsforskjeller.»

– Robin Bang, Head of Sales, Ocean Outdoor Norway

 

De nye nettverkene består av The Fusion, The Loop, IMPACT Network, ICONS og Analog.

 

The Fusion

The Fusion er vårt aller største nettverk. Dette består av alle våre 230 digitale flater, store som små, og er etablert store deler av Norge. Med en miks av store og små skjermer får du både sterk dekning og wow-effekt. The Fusion National omfatter hele nettverket, men det også mulighet for å selektere spesifikke arenaer gjennom The Fusion Terminal, The Fusion Malls og The Fusion Big City. The Fusion produktkatalog.

 

The Fusion National = Alle våre DOOH skjermer (230 skjermer)

The Fusion Terminal = All DOOH på Oslo Bussterminal (28 skjermer)

The Fusion Malls = All DOOH på alle våre kjøpesentre (140 skjermer, 42 kjøpesentre)

The Fusion Big City = DOOH i sentrum av Oslo, Bergen og Stavanger (90 skjermer på Oslo Bussterminal og 11 p-hus)

 

The Loop

The Loop er et skikkelig dekningsnettverk, med alle våre 210 digitale skjermer i 9:16 format. Nettverket er delt opp på samme måte som nettverket The Fusion, men uten de store formatene. The Loop produktkatalog.

 

The Loop National = Alle våre 9:16 DOOH skjermer (210 skjermer)

The Loop Terminal = Alle 9:16 DOOH skjermer på Oslo Bussterminal (25 skjermer)

The Loop Malls = Alle 9:16 DOOH skjermer på alle våre kjøpesentre (138 skjermer, 42 kjøpesentre)

The Loop Big City = Alle 9:16 DOOH skjermer i sentrum av Oslo, Bergen og Stavanger. (72 skjermer på Oslo Bussterminal og 11 p-hus)

 

IMPACT Network

Gjennom IMPACT Network får du kun de aller største formatene i vår portefølje. Nettverket består av 20 storslagne skjermer som skaper wow-effekt på alle arenaene, både Terminal, Malls og Big City. IMPACT Network produktkatalog.

 

ICONS

Ocean Outdoor sine mest spektakulære og ikoniske digitale flater på tvers av landene. I Norge har i vi i dag en ICON, nemlig The Cube på Oslo Bussterminal. Denne står i selskap med andre storslagne flater som for eksempel Piccadilly Lights i London og Sergels Torg i Stockholm. ICONS produktkatalog.

 

Analog

Nettverket er som navnet tilsier en samling av våre analoge produkter, herunder Boards, Banners, Murals og Instore. De ulike formatene og produktene er tilpasset ulike kundegrupper og kjøpsøyeblikk, og er gode verktøy for å sikre både dekning og oppmerksomhet.

Boards = Boards består av tre forskjellige serier med fokus på bred dekning, nemlig Billboards, Billboards Point of Sale og Backlite. Boards består av totalt 500 analoge flater rettet mot vei og trafikk, der Billboards favner store deler av Norge, og Backlite har Oslo som nedslagsfelt. Boards produktkatalog.

Banners = Våre aller største analoge flater lokalisert 4 sentrale steder i Oslo. Skaper stor oppmerksomhet langs vei, både av bilister, reisende med kollektivtrafikk, syklende og gående. Banners produktkatalog.

Mural = Murals er spektakulære veggmalerier, og et av verdens aller eldste former for reklame. Murals produktkatalog.

Instore = Reklameflater på handlevogner i Kiwi, Spar og Meny butikker i hele landet. Med Instore kan du være med kunden underveis på hele handleturen og øke sannsynlighet for spontankjøp. Instore produktkatalog.

 

Nettverkene sikrer god oversikt over sortimentet vårt og tilfører også verdi for annonsørene ved å møte markedets høye etterspørsel etter skreddersydde kampanjer. For eksempel er The Loop skreddersydd for bred rekkevidde og synlighet, The IMPACT Network sikrer wow-effekt, og The Fusion vil gi merkevaren din det beste fra begge verdener.

 

Klikk deg rundt på hjemmesiden under «Nettverk» for å lese mer om de ulike, og ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål!