70%

Mener hvilePULS er en mer troverdig kanal enn andre kanaler

55%

hvilePULS dekker 55% av alle fastlegekontor i landet

1 000 000

Over 1 million seere månedlig

600

Digitale skjermer

hvilePULS

Kanalen hvilePULS viser informasjon, nyheter, underholdning og reklame til ventende pasienter i hele Norge.

Om hvilePULS

Siden 2007 har hvilePULS vokst til å bli en vesentlig mediekanal innen helse og sunnhet i Norge. I dag har skjermene dekning på over 55% av alle fastlegekontorer, og hvilePULS er dermed en av landets største DOOH (digital out of home) mediekanaler.

Offentlige etater, helseforetak og ideelle organisasjoner bruker kanalen til relevant informasjon rettet mot brukere av helsetjenestene. Skjermene er lydløse og oppdateres kontinuerlig.

Om lag halvparten av kanalens redaksjonelle flate produseres og leveres fra VG, med nyheter, sport og værmelding, samt helsenyheter fra forskning.no. Legekontorene kan benytte skjermene sine til å informere pasienter om alt fra åpningstider, telefontider, priser, vaksinetilbud, eller annen informasjon.

Troverdig kanal

Legekontoret er en troverdig arena. Når det gjelder helse inngår man ingen kompromisser. Hele 7 av 10 mener hvilePULS er en mer troverdig mediekanal enn andre mediekanaler, noe som er viktig ovenfor legene, pasientene, og ikke minst annonsørene.

Vi er opptatt av at det som vises på skjermene rundt om i landet skal være presis og korrekt informasjon. Derfor har vi et uavhengig legeråd som er med på å bestemme hva som skal vises på skjermene. Med hvilePULS skal man kunne se et budskap, og kunne få det bekreftet av fastlegen sin i etterkant.

Hvorfor hvilePULS

Hver måned er ca. 1,2 millioner pasienter innom våre legekontor, og hele 93% av disse husker å ha sett hvilePULS etter å ha vært hos fastlegen. Hvis ditt behov er å formidle et budskap som omhandler enten sunnhet eller helse, er hvilePULS rett mediekanal for deg og din merkevare.

DISTRIBUSJON

Noen av våre annonsører


© 2024 - Ocean Norway