DeepScreen®Alive

DeepScreen® er tatt til et helt nytt nivå med DeepScreen® Alive

DeepScreen® Alive åpner døren til en ny verden innen 3D annonsering

Med utgangspunkt i den enorme suksessen til DeepScreen®, har vi nå lansert DeepScreen® Alive.

DeepScreen® Alive, utviklet av Ocean Labs og Ocean Studios, bruker verdens mest avanserte 3D-verktøy for å lage DeepScreen®-kampanjer i sanntid, og skaper en dypere interaksjon med publikum med støtte fra toppmoderne maskinvare.

Teknologien er drevet av Ocean Vivus, et fullt integrert spesialbygget maskinvare- og programvaresystem som inneholder en Unreal-spillmotor. Dette åpner opp for ubegrenset muligheter for sanntidsrespons, 3D-interaktivitet og live-effekter.
Det unike systemet gir mer fleksibilitet til merkevarer, og er tilrettelagt den spesialtilpassede unike samhandlingen forbrukere forventer av merkevarer i 2023.

DeepScreen® Alive er tilgjengelig på 24 håndplukkede skjermer i syv land, inkludert Storbritannia, Nederland og Norden.

DeepScreen® Live Launch-video

DeepScreen®

Med DeepScreen® kan annonsører forvandle en vanlig kampanje til noe virkelig ekstraordinært.

 

 

Om Ocean DeepScreen®

DeepScreen® spiller på en gammel teknikk kalt «anamorphosis» eller «forced perspective». Når observert fra riktig vinkel vil det forvrengte bildet fremkalle illusjonen av 3D og dybde. Teknologien kan bli brukt til å åpne vinduer til andre verdener, utvide det eksisterende rom, eller til å få hvilket som helst objekt til å synes å flyte i løse luften. Innholdet kan til og med forvrenges til å se ut som det kommer ut av skjermen, mot tilskueren!

DeepScreen® strekker seg også langt utenfor utendørsverden, og har skapt mye blest på sosiale medier og gjennom word of mouth.

DeepScreen® i Norge

Ocean Outdoor var den første aktøren på det Nordiske markedet til å tilby DeepScreen®, og i Norge er det på The Cube på Oslo Bussterminal og Alna Senter du kan oppleve teknologien. DeepScreen® handler om skala – de største skjermene skaper de beste opplevelsen. Vi vet allerede at spektakulære plasseringer gir økt emosjonell intensitet og minnekoding hos forbruker, og med DeepScreen® oppnår du også den viktige WOW-effekten.

Ønsker du mer informasjon om denne teknologien? Vi hjelper deg gjerne!

 


© 2024 - Ocean Norway