Først på teknlogi

Nøkkelen for å skille seg ut som annonsør utendørs, er å dra nytte av de mange kreative mulighetene kanalen tilbyr. Det handler om å gjøre det umulige mulig.

Ocean Labs går i spissen for den kreative utviklingen gjennom å slå sammen storslagne flater, effekt og rekkevidde med integrert teknologi. På denne måten utvikles mediet, og blir stadig mer relevant for dagens publikum.

Vi er eksperter på å utnytte teknologi, innovasjon og emosjonelle triggere for å ytterligere pushe grensene innen OOH.

Live Data

Et relevant datadrevet budskap til rett tid gir en 32 % høyere hjernerespons sammenlignet med ikke-dynamiske kampanjer. Alle tilgjengelige datakilder kan kobles til DOOH som en trigger eller feed.

DeepScreen™

 

Med Oceans DeepScreen 3D-teknologi kan annonsører gjøre en vanlig kampanje til noe helt ekstraordinært. La oss hjelpe deg å løfte merkevaren din til den tredje dimensjonen.

AR

Interaksjon med mobil, deg selv eller begge deler. Øk budskapet ditt med Augmented Reality.

ShoutOut

Kombiner premium OOH med lyd gjennom ShoutOut integrert med lyddusj. Her har annonsører mulighet til å gjøre sin kampanje multi-sans.

Promotion

Sette opp en pop-up shop? En kino av en digital skjerm? Foliering av et helt kjøpesenter? Mulighetene er endeløse med våre Promotion-løsninger! Les mer her.

Projection Mapping

Lek med prosjektor og bygningsarkitektur for å forbedre kampanjen din på kveldstid eller i løpet av årets mørkere måneder.

Special Builds

Forsterk den digitale eller analoge kampanjen din med en 3D-instalasjon. Alt fra gigantiske iskremer til storslagne brusbokser er mulig, her er det kun fantasien som setter grenser! Les mer her.

Mural

Ocean Outdoor er ledende innen fasademalerier eller “Murals”. Håndmalte og herdede veggmalerier med en utrolig detaljrikdom løfter bybildet, og får budskapet ditt til å skille seg ut. Les mer her.

Impact Bannere

Ocean er markedsleder innen storformater. Dette er blant de største OOH formatene i Norge, og er en merkevarebyggende forsterkelse av en kampanje. Les mer her.

Om Labs

Ocean Labs sitt mål er å utvikle utendørsmediet, skape unike kreative løsninger og flytte grensene for hva som er mulig gjennom D/OOH.
Ocean Labs slår sammen størrelse, impact, rekkevidde og ikoniske plasseringer med integrert teknologi.
Sammen med byråer og annonsører skreddersyr Ocean Labs kampanjer, for å gjøre disse med relevante for omverdenen.

Ta kontakt: norway@oceanoutdoor.no


© 2023 - Ocean Norway