Partnerskap, annonsører og publikum

Vårt Asset Management-team er stolte av å bygge og levere markedets beste Digital Out Of Home (DOOH)-tilbud til fordel for både partnere, annonsører og publikum.

Digitale byer for digitale mennesker

Byene utvikler seg til å bli digitale knutepunkter der data og teknologi er integrert i våre liv. Parallelt med dette har folk en stadig voksende digital kunnskap og bruker teknologi i alle miljøene der Ocean opererer.

Vi ser for oss at fremtiden skal være en hybrid mellom detaljhandel, underholdning, jobb, forretning og bolig.

Oceans premium DOOH-tilbud hjelper til med å legge til rette for digitale byer for digitale mennesker.

Mer enn et medie – hvorfor investere i DOOH

I Ocean jobber vi ut fra et fundament basert på innovasjon og utvikling innenfor våre partnerskap og gir oss muligheten til å koordinere detaljerte- så vel som generelle forretningsrelasjoner.

Å investere i DOOH har store fordeler og kan gi deg som arenaeier økte direkte- og indirekte inntekter ved å bruke DOOH-flatene til å forbedre opplevelsen av ditt miljø.

På kort sikt vet vi at ROI for en investering i DOOH genererer 1,3x, og investering i tradisjonell  OOH genererer en ROI over 1. Vi ser at å investere i DOOH gir hele 42 % i målt effekt sammenlignet med OOH.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kan øke inntektene for din eiendom, ikke nøl med å kontakte noen i teamet vårt nedenfor.

Kontakt

Thomas Haave

Managing Director
thomas.haave@oceanoutdoor.no
+47 951 00 814

Hoss Khosravi

Nordic CDO
hoss.khosravi@oceanoutdoor.se
+46 708 551 958


© 2024 - Ocean Norway