Er du vår neste Prosjektleder?

Ocean Outdoor Norway opplever stor suksess og satser ambisiøst på videre vekst. Nå søker vi en prosjektleder til å være med på det spennende arbeidet med å bygge og utvikle sterke kunderelasjoner, skape vekst og ta større markedsandeler i det norske mediemarkedet.

Du er enten helt i starten av din karriere, har medfødt kremmerånd, er strukturert og har et kommersielt tankesett, eller du har jobbet noen år og er en dreven prosjektleder som trives med å få ting satt i system, samt ha mange baller i luften. Du har en teft for hva som skal til for å lykkes, du ser bedriftens behov og er kreativ og nytenkende. Ditt mål er alltid å finne den beste løsningen i god dialog med våre selgere og kunder. Du setter ambisiøse mål for arbeidet ditt, du liker høy fart og du har en personlighet som bidrar til å skape et arbeidsmiljø preget av entusiasme, fellesskap og motivasjon.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Salgsstøtte til selgerne
  • Planlegging samt gjennomføring av kampanjer
  • Utvikle prosesser og struktur

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning innen salg, markedsføring eller økonomi
  • Gjerne erfaring med prosjektledelse, planning, men er du nyutdannet er du også velkommen til å søke
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

  • Målrettet, prestasjonsorientert og resultatbevisst
  • Nytenkende, kreativ og løsningsorientert
  • Kundefokusert, relasjonsskapende, åpen og tillitsbyggende

 

Vi tilbyr: 

Som prosjektleder i Ocean Outdoor Norway blir du en del av et svært kompetent og inspirerende fagmiljø. Vi holder til i hyggelige lokaler på Fornebu, og lover et raust og dynamisk arbeidsmiljø med mye entusiasme og humor.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Managing Director Thomas Haave, tlf.: 951 00 814, eller mail thomas.haave@oceanoutdoor.no

Søknadsfrist 15 aug. Tiltredelse etter avtale. 

 

Om oss

Ocean Outdoor er et DOOH (Digital Out Of Home) medieselskap og er et av verdens ledende digitale utendørsselskaper. Selskapet har hovedkontor i London og har datterselskaper i Nederland og Norden.
Tidligere Prego Media er blitt Ocean Outdoor Norway, og er et medieselskap som har hatt kraftig vekst de siste årene og har ambisjoner om ytterligere vekst i årene som kommer! Med Ocean Outdoor som et av verdens ledende digitale utendørsselskaper på laget, gir det oss derfor mulighet til å satse enda mer digitalt, og i er nå i en posisjon hvor vi kommer til å konkurrere om større kontrakter og anbud i årene som kommer. Les mer: www.oceanoutdoor.no


© 2022 - Ocean Norway