45,7%

VAC dekning

16,6 mill.

VAC contacts på en uke riksserie

500

OOH flater

Ocean Roadside er vår riksdekkende DOOH og OOH serie med over 500 flater i store formater langs vei. Dette er et solid dekningsmedie som er strategisk plassert i områder med stor trafikk, på parkeringsplasser, og ved inn/utkjøring til noen av de største P-husene i landet. De store formatene er spesielt tilpasset et kort eksponeringsvindu. Ocean Roadside består av digitale skjermer, LED skjermer i storformat, bakbelyste og overbelyste OOH i store formater. Her kan annonsører selektere etter lokasjon og formål etter eget ønske for POS kampanjer eller dekningsbygging utendørs.

Billboards

Med over 500 flater plassert ved inn- og utfartsårer i hele Norge, er Billboards et solid dekningsmedie.

Billboardsene er plassert med et hovedfokus på trafikk, handel og næring. Det store formatet er tilpasset et kort eksponeringsvindu.

LES MER

Backlite

Vår bakbelyste OOH serie er et etablert premiumprodukt i Oslo. Flatene er strategisk plassert ved byens knutepunkter og langs veier med mye ferdsel.

De bakbelyste panelene i stor størrelse gjør budskapet attraktivt og er perfekt for å bygge merkevare i Oslo på dagtid, kveldstid og i vintermørke

LES MER

City Digital Impact

Dette er en egen DOOH og OOH serie i de største parkeringshusene i Oslo, Bergen og Stavanger.

Vi tilbys kreative muligheter for annonsering gjennom strategisk plasserte storformater, foliering av heisdører og andre oppmerksomhetsskapende løsninger som garantert skiller seg ut.

LES MER

DISTRIBUSJON


© 2022 - Ocean Norway