18

Kjøpesentre

44,3 M.

Besøk i året

2

Spesialdesignede pop-up salgsboder

Pop-up shops har kommet for å bli

Pop-up shops er et spennende butikkonsept som gir annonsører og bedrifter muligheten til å forsterke sin merkevare gjennom positive kundeopplevelser. Vi ser at pop-up shops har kommet for å bli, da dette er en glimrende måte å showcase nylanseringer, utvide rekkevidden og bygge merkevarelojalitet på en unik og interaktiv måte. Gjennom varierte pop-up konsepter og face-to-face interaksjon er dette en ideell plattform for å samle innsikt, og få en bedre forståelse av målgruppen.

Muligheten til å gjøre kreative stunts som involverer kunden, gjør også at aktiviteter fra pop-up shops enkelt kan benyttes som innhold i sosiale medier og andre markedsaktiviteter.

 

 

Pop-up shops er en glimrende måte å nå fysisk ut til kundene og bygge opp merkevaren uten risikoen det innebærer å åpne en butikk. Aktører som baserer seg på nettsalg har mulighet til å nå ut til et helt nytt publikum, teste ut butikksalg, samt trekke trafikk til nettbutikken. For kunden er dette en verdifull mulighet å dekke behovet for personlig kundeservice og oppleve varene før kjøp.

Dette er også en strålende måte for aktører som allerede er til stede i butikk å teste ut nye markeder, selge utgående varelager, promotering og salg av limited edition, eller for å øke oppmerksomheten rundt nylanseringer.

 

Vi forvalter plasser til pop-up shops på Citycon sine 18 populære kjøpesentre over hele Norge, samt kan arrangere pop-up plasseringer på flere senterkjeder om ønskelig. Med 850 000 ukentlige besøkende sørger vi for god dekning, og maksimal oppmerksomhet. I tillegg har vi to spesialdesignede salgsboder, samt muligheter for utleie av større lokaler og innleie av personale for den beste gjennomføringen av ditt konsept.

Har du ideer til kreative stunts på pop-up shops for din bedrift eller kunde? Så gøy! Ta kontakt, så finner vi en løsning.

 

Nedenfor finner du en oversikt over Citycon sine sentre, samt andre kjøpesentre i Ocean Retail.

 

DISTRIBUSJON


© 2022 - Ocean Norway